Nasz zespół

Wszyscy członkowie zespołu to wolontariusze.

Marta Fundacja Bez LękuMarta Bareja – inicjatorka Fundacji Bez Lęku. Od paru lat związana z jedną z warszawskich organizacji pozarządowych. Społecznik. Przez wiele lat harcerka i animatorka. Studentka administracji i historii sztuki. Miłośniczka sztuki oraz pasjonatka astronomii. Jej zainteresowania skupiają się na problemach społecznych i organizacjach pozarządowych. Chce realizować swoją misję społeczną przez pomoc ludziom i… zwierzętom.

Wojciech Fundacja Bez LękuWojtek Wardaszko – inicjator Fundacji Bez Lęku. Wieloletni pracownik organizacjami pozarządowych. Absolwent Nauk o Rodzinie UKSW. Społecznik, animator młodzieżowy, pedagog. Przez wiele lat wolontariusz pracujący z osobami niepełnosprawnymi. Miłośnik nowych technologii i pasjonat żeglarstwa. W wolnych chwilach tworzy scenariusze gier planszowych.

Gosia Fundacja Bez LękuGosia Cegiełka – w Fundacji Bez Lęku odpowiedzialna za promocję i wizerunek fundacji zwłaszcza w mediach społecznościowych. Studentka geologii UW. Przez wiele lat harcerka i wolontariuszka.

Konrad Fundacja Bez LękuKonrad Jędrosz – absolwent Filozofii na UKSW. Z zawodu programista z dużym doświadczeniem w zakresie programowania dla IT oraz szeroko rozumianym marketingiem, głównie w mediach społecznościowych. Prywatnie muzyk i fotograf. W Fundacji zajmuje się szeroko rozumianą obsługą techniczną, projektowaniem i prowadzeniem strony internetowej, profili w mediach społecznościowych oraz kampaniami promocyjnymi.

Paulina Fundacja Bez LękuPaulina Krupińska – ukończyła studia magisterskie z zakresu profilaktyki społecznej i resocjalizacji na Uniwersytecie Warszawskim. Jest wieloletnim kuratorem społecznym. Fascynuje ją rozwój osobisty każdego człowieka, a także praca z rodziną – jako pierwotną i podstawową grupą społeczną. Prywatnie jest zaangażowaną mamą dwójki dzieci. Uwielbia śpiewać.

Joanna Fundacja Bez LękuJoanna Zalewska – z zawodu pracownik socjalny i pedagog. Jej zainteresowania skupiają się wokół człowieka, jego zdrowia psychicznego, interdyscyplinarnego wsparcia rozwoju, w którym ważny jest dobrostan we wszystkich obszarach. Wierzy w psychiatrię fenomenologiczną, traktującą człowieka unikatowo. Pasjonuje się muzyką i malarstwem.